Campus, Zorg en Welzijn

Ferm brengt in Engelenburcht organisaties uit zorg- en welzijnssector samen onder één dak. De sociale campus biedt ruimte voor innovatie projecten.

Koesterburcht

Unieke, inclusieve kinderopvang in deze regio. Voor 18 kinderen waarvan 6 met extra zorgnoden. Koesterburcht bouwt mee aan een inclusieve samenleving waar ‘bijzonder‘ ook heel gewoon mag zijn. Kinderen groeien er samen op en leren dat verschil geen verschil maakt. Onthaalouders van Ferm Kinderopvang vangen je kind op in een warme, huiselijke omgeving. Begeleiders van Centrum Ganspoel staan in voor de nodige expertise voor kinderen met extra zorgnoden.
Het spelmateriaal is afgestemd op de ontwikkeling van elk kind.

Meer info op SamenFerm.be

DAGOPVANG

Je wil zo lang mogelijk thuis wonen, maar lange tijd alleen blijven is moeilijk. In onze dagopvang breng je een gezellige tijd door, met een babbel, ontspanning en begeleiding. En je mantelzorger kan even op adem komen. Interesse? Ga naar de contactpagina - Meer info vind je op SamenFerm.be/thuiszorg.

Kind & Gezin

Kind en Gezin wil, samen met zijn partners, voor elk kind, waar en hoe het ook geboren is of opgroeit, zo veel mogelijk kansen creëren.

Meer informatie over Kind & Gezin

Op zoek naar een unieke feest‑ en vergaderzaal?

Ontdek de prachtige zalen van Engelenburcht, hun capaciteit en huurprijzen. Al onze zalen zijn volledig uitgerust met moderne multimedia‑apparatuur. Kortom, de ideale locatie voor uw vergaderingen, bedrijfsfeesten en opleidingen!

Ontdek hier onze zalen